Вчера в 12:25 ч. е съобщено за пожар в кухнята

...
Вчера в 12:25 ч. е съобщено за пожар в кухнята
Коментари Харесай

Пет пожара в неделя във Варна и областта, горяха хотел, овчарник и жилища

Вчера в 12:25 ч. е обявено за пожар в кухнята на апартамент в жк „ Вл. Варненчик “ бл. 68 във Варна. На място е изпратен екип, само че до идването му пожарът е погасен от притежателите.

Установено е че в резултат на късо съединяване се е възпламени кухненски аспиратор, който е погубен от огъня, други вреди не са нанесени.

Около два часа по-късно се разгаря огън в стая от къща в с. Старо Оряхово. На място е изпратена пожарна, само че и този път до идването ѝ обстановката е овладяна. Причината за пламъците е късо съединяване, унищожени са мебели, техника и домашно имущество в една стая, опушени са 100 кв. м. стени, само че къщата е избавена.

По- късно, към 19 часа става пожар в коридора на хотел в кк „ Св. Св. Константин и Елена “. Пожарът е погасен от личния състав преди идването на огнеборците. Опушени са 20 кв. м. стени, изгоряло е 1 походно легло. Причините за възникването са в развой на определяне.

По-рано, към 17:35 е обявено за пожар в овчарник в с. Езерово. Към мястото са изпратени три пожарни, които са погасили огъня. Установено е, че в двора до овчарника са горили остаряла плява, само че оставения без контрол огън се е трансферирал на прилежащата постройка. Животните (300 бр. овце) са изведени навреме, изгоряла е 50 кв. м. покривна структура и 10 бали плява.

Пет минути преди среднощ пък е подаден сигнал за мощно задимяване в стая от апартамент в жк „ Вл. Варненчик “, бл. 404, вх. 15. На място е изпратен екип, открито е, че притежателя е не запомнил ястие на включен котлон и е задремал. Получило се мощно задимяване, съседи са извели мъжа от жилището, същия не е потърпевш, не са нанесени и материални вреди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР