Вчера Ubisoft анонсираха началото на предпразничната си кампания, даваща достъп

...
Вчера Ubisoft анонсираха началото на предпразничната си кампания, даваща достъп
Коментари Харесай

Ubisoft дадоха старт на големите предпразнични намаления

Вчера Ubisoft анонсираха началото на предпразничната си акция, даваща достъп до доста от заглавията на студиото на понижени цени с до 75%. Акцията, която е по случай Черния петък ще продължи до 26-ти в това число и ще се застъпи с „ кибер понеделника “. Така офертите ще са годни до 28-ми този месец. А самите те са много примамливи.

Така да вземем за пример, в случай че желаете да се докоснете до стратегическия шутър и към този момент сполучливо е-спорт заглавие, Rainbow Six Siege, ще може да закупите играта с 50% понижение. Толкова са понижени и сезонния пропуск за наличието във втората година на играта, започващия пакет, както и Complete изданието, което несъмнено звучи доста добре. Пълното издание не е за изпускане. То ще ви даде достъп до базисната игра, всички оператори от първата година, тези от втората, козметични бонус тематики и добавки, 600 R6 заема, спомагателни дневни провокации, 5% помощ в напредъка ви в играта и 10% понижение в магазина. Ако желаете да играете съществено играта, то несъмнено това предложение е за вас.

Ghost Recon Wildlands също е тук, несъмнено, понижена на половина. Офертата, която обаче не е за изпускане, не е общоприетото, а Gold изданието. С него освен ще се борите с кръвожадния наркокартел в джунглите на Боливия, само че и ще получите също по този начин сезонния пропуск.

Разбира се, че тук участват и игрите за Асасина. Origins, последната игра от поредицата и тази с най-големия свят от сериите е с едвам 17% понижение. С толкоз е понижено и Deluxe изданието, където тези 17% в действителност получават по-голям смисъл. Освен това, тук откриваме и наличието на Deluxe изданието на Rogue (с 50% намалено), както и Black Flag (с повече от 60%). И несъмнено тук личат имената на Unity, Revelation и Syndicate, всичките понижени на половина. Gold изданието, да вземем за пример ви дава достъп до извънредна задача и цялостния сезонен пропуск – опция да се изгубите с часове в мъгливия Лондон по време на викторианския интервал на Англия. Сред другите предложения тук са For Honor, Steep, The Crew и другите му издания, The Division, главната игра и сезонния пропуск, Watch Dogs 2 и доста други.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР