Вчера тя не се яви в съдебна зала и представи

...
Вчера тя не се яви в съдебна зала и представи
Коментари Харесай

Адвокат Радиева отложи вчера делото срещу Рагевски по болест, а днес се появи здрава и в тоталния си сексапил

Вчера тя не се яви в правосъдна зала и показа болничен лист, имала нужда от домашно лекуване, заради инфекция на горните дихателни пътища

Адвокат Ваня Радиева, която е бранител на обвинявания в две брутални убийства предприемач Станимира Рагевски, през вчерашния ден не съумя да се яви в правосъдната зала за финалното съвещание. Причината била, че чувствала краткотрайна нетрудоспособност и даже показала по-рано болничен лист, в който било посочено, че в дните от 19 до 25 януари й е предписано лекуване в домашни условия. Имала зараза на горните дихателни пътища.

Това наложило делото против Станимир Рагевски да бъде отсрочено, защото тя е главният му бранител и обвиненият държал тя да участва в правосъдна зала.

Днес обаче юрист Ваня Радиева се яви в Окръжния съд в Бургас по друго съвещание – казусът с 24-годишния Георги Генджов, който умъртви личната си майка Рада Гешева с два ножа, на който е длъжностен бранител. Радиева бе в отлично здраве и блестеше в коридорите с нормалния си съблазън.

По нищо не личеше да страда от краткотрайно неразположение или някакви проблеми, които да не й разрешат да работи. Тя даже два пъти застана пред камерите на Флагман.бг и даде цялостни детайлности за килъра Георги Генджов. В продължение на няколкоминутен диалог тя нито се задъха или закашля, нито пък предизвести публицистите, че има някакъв здравословен проблем. Радиева бе в съвършена физическа форма и в безценен тоалет, за жал на мъжката част от репортерите шармантното й палто прикриваше луксозния й бюст. Гримът й бе впечатляващ със своите контрастни тонове, подобаващ повече за ваучър в нощния бар Док 5, в сравнение с за на ден съвещание в Съдебната палата. Косата бе прясно боядисана в стилното омбре, издухана, изправена и блестяща. 



Още повече през вчерашния ден юрист Радиева е била на очна ставка с екзекутора Генджов, съгласно изказванията на прокурор Десислава Трифонова, която е представител на държавното обвиняване по делото на Станимир Рагевски.

Предвид, че е имала болничен лист, в който е посочено, че има потребност от домашно лекуване до 25 януари, Радиева е имала опцията да откаже да се яви в правосъдна зала по време на мярката за неотклонение на Георги Генджов през днешния ден, още повече – че е длъжностен бранител, а не нает.

Ако се окаже, че юрист Радиева безпричинно не е участвала на съвещание по случая на Станимир Рагевски, евентуално ще понесе неприятно наказване. 




 Днес юрист Радиева очакваше своя подзащитен в коридорите, седейки на правосъдното столче,
не личеше да има здравословен проблем
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР