Вчера тя бе представена от принц Чарлз Британците са все по-притеснени

...
Вчера тя бе представена от принц Чарлз
Британците са все по-притеснени
Коментари Харесай

Британците изтръпнаха при тази новина за Елизабет Втора

Вчера тя бе показана от принц Чарлз
Британците са все по-притеснени за положението на монарха си – Елизабет Втора.

Кралицата не е участвала на вчерашната гала в Лондон във връзка деня на жертвите на войните. Разбира се тематиката бе водеща измежду международните организации. Те оповестиха новината, базирайки се на известие на Бъкингамския замък.
 Елизабет Втора
Вчера тя бе показана от принц Чарлз

В него се показва, че Елизабет Втора е извънредно разочарована от това, че се постанова да пропусне събитието.
За никого не е загадка, че се очакваше точно това да бъде първата обществена демонстрация на 95-годишната Елизабет Втора, откакто тя анулира поредност от участия в събития в последните седмици. Това се случи по рекомендация на доктор.

Припомняме, че даже се наложи английската кралица да прекара една нощ в болница предишния месец, с цел да й бъдат направени проучвания.
като причина, заради която Елизабет Втора е пропуснала вчерашното събитие, се показват болки в гърба, породени от разтежение.

Синът й – престолонаследникът принц Чарлз постави от нейно име венец на церемонията. На събитието участваха и херцогинята на Корнуол – Камила Паркър-Боулс, херцогът и херцогинята на Кеймбридж – принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и други английски знатни персони, написа blitz.bg.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР