Вчера сутринта криминалисти и съдебни медици са нахлули в апартамента,

...
Вчера сутринта криминалисти и съдебни медици са нахлули в апартамента,
Коментари Харесай

Вече Е Ясно! Ето Кой Е 33-Годишният Мъж, Когото Откриха Разложен В Апартамент В Пловдив

Вчера сутринта криминалисти и правосъдни медици са нахлули в жилището, където са разкрили Радослав. Не са открити следи от насилствена гибел, а главната версия е свръх доза.

Хората в блока са потресени от новината. Те описаха, че Радослав е бил мирен, само че некомуникативен. Никога не е правил проблеми на съседите си.

Радослав живеел самичък. Има брат и две сестри. Преди доста години майка му е умряла, а след нея и татко му. Съседите описаха, че не познават майка му, само че пък татко му – Любомир, постоянно бивал видян в несъответстващо положение. Той работел като сервитьор в пловдивски ресторант.

Във входа на улица „ Преспа ” се приказва, че бащата на Радослав е умрял след нечовечен побой, а повода – след запои се заяждал и правел проблеми.

Никой от съседите на умрелия млад мъж обаче не знаят с какво се е занимавал той. Мнозина споделиха, че до скоро е бил при брат си в чужбина.

Преди време Радослав е имал проблеми с дрогата, само че спрял и се лекувал. Докато бил в чужбина също бил „ чист ”.

„ Най-вероятно още веднъж е почнал. Много тъпо за младото момче. Дори не поздравяваше, само че пък и не правеше проблеми. От скоро си е тук, само че си е самичък. Сестрите му от дълго време не живеят в бащиния апартамент ”, разяснява живуща в блока.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР