Вчера станаха ясно много неща. Първо, че ДПС не подкрепя

...
Вчера станаха ясно много неща. Първо, че ДПС не подкрепя
Коментари Харесай

Ще съберем 120 гласа за промени в Конституцията, убеден Борисов

" Вчера станаха ясно доста неща. Първо, че Движение за права и свободи не поддържа ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико национално заседание и нова Конституция за били празни. Какво се оказа, че всички са лъгали . Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сюжетите. "

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във Видин.

Той инспектира ремонта на пътя сред Монтана и Видин. Заедно със заместник-министър Николай Нанков и ръководителят на гражданската самодейност " Единни за смяна " Росица Кирова той обходим правата от Макреш до крайдунавския град.
 Борисов се хвали: Направихме 7 автомагистрали
Борисов се хвали: Направихме 7 магистрали 

Благодарение на новите пътища се откриват нови фабрики, акцентира министър председателят

" Искат отново да има " Кабинет Орешарски ". Изиграха доста остроумен сюжети. Отидоха и подплашиха Ахмед Доган. И какво направиха - още веднъж Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Радев и олигархията дружно " , добави министър председателят.

Всеки правист знае, че това, което предложихме ние, е план на чернова, разяснява Борисов.

120 гласа - ще ги съберем, уверен е Борисов по отношение на нужната парламентарна поддръжка, която ГЕРБ би трябвало да получи от депутатите.
 Движение за права и свободи си оставило отворена врата за държавно управление на
Движение за права и свободи си оставило отворена врата за държавно управление на " националното обединяване "

Според Илхан Андай от вчерашната позиция печели и Бойко Борисов

И за децата е ясно, че какъвто и да е плана за нова конституция, Велико народно събрание може да промени безусловно всичко в нея - от първата до последната страница, разяснява още Борисов.

На въпрос дали може да се чака коалиция с партията на Слави Трифонов , на която Кирова е представител във Видин, министър председателят изясни, че тя е жена, която се бори за настояванията на жителите и за реализиране на техните стремежи. Но не можело да става въпрос за политическо партньорство.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР