Вчера станаха ясни част от четвъртфиналистите в двата турнира на

...
Вчера станаха ясни част от четвъртфиналистите в двата турнира на
Коментари Харесай

Порграмите в Куинс и Хале: Спектакалът Алкарас срещу Дрейпър; Синер и Циципас също в игра

Вчера станаха ясни част от четвъртфиналистите в двата шампионата на трева тази седмица, а точно в Хале и Куинс, а картинката към моментната форма на тенисистите на зелените кортове става все по-ясна.

Световният номер 1, Яник Синер, стартира акцията си в Хале мъчно, само че въпреки всичко записа победа и емблематичен удар в основен миг против първата ракета на Нидерландия Талон Грийкспор. Италианецът ще се опита да придвижи най-хубавата си игра и против един от най-прогресиращите тенисисти в Тура Фабиан Марожан, а това ще бъде първи конфликт посред им.

Двубоят сред Стефанос Циципас и Ян-Ленард Щруф също заслужава нашето внимание. Макар и триумфите на локалния представител да са много по-скромни от тези на гърка, дуелите сред двамата постоянно са предложили нужната конспирация. Досега двамата са се изправяли 7 пъти, като Циципас води с 4 на 3 победи, а Щруф ще се опита да изравни.

Действащият първенец на Куинс, Карлос Алкарас, също ще влезе в игра през днешния ден. След като завоюва по впечатляващ метод първия си мач в шампионата в два сета, връщайки се от закъснение от 2:5 във втория сет от Франсиско Серундоло, през днешния ден испанецът ще има тежката задача да се изправи против първенеца от Щутгарт, Джак Дрейпър. Досега двамата са се срещали два пъти, като международният номер 3 е спечелил и двата мача.

Програмата за Хале:

OWL Arena (начало: 13:00)

1. Хуберт Хуркач - Джеймс Дъкуорт 

2. Яник Синер - Фабиан Марожан 

3. Матео Беретини - Маркос Гирон 

4. Ян-Ленард Щруф - Стефанос Циципас 

Програмата за Куинс:

Centre Court (начало: 14:00)

1. Алехандро Табийо - Томи Пол 

2. Карлос Алкарас - Джак Дрейпър 

3. Джовани Мпетши Перикар - Били Харис

4. Брендън Накашима - Лоренцо Музети 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР