Вчера стана ясно, че освен лъжец Кирил Петков е и

...
Вчера стана ясно, че освен лъжец Кирил Петков е и
Коментари Харесай

Румен Петков: Стана ясно, че освен лъжец Кирил Петков е и престъпник

" Вчера стана ясно, че с изключение на измамник Кирил Петков е и нарушител - излъгал е Румен Радев, че има единствено българско поданство. Докато е подписвал декларацията, е съзнавал, че е канадски жител, попълнил е документ с погрешно наличие ". Това сподели водачът на АБВ Румен Петков пред Нова нюз.

" Голямата бомба в газовия бранш я заложи държавното управление на Борисов. Управлението му беше незаконно. Формулата за заплащане на газа беше изменена. Решението е в мораториум върху цената на нездравословните излъчвания – не повече от 10-15 евро на звук. В момента оскъпяването във въглищните централи е най-малко 150 лева ", съобщи Петков.

По думите му министърът на енергетиката е безусловно несъответстващ.

" Не се кандидатирах за народен представител, тъй като човек би трябвало да има възпитание. Стремежът ми е да подсигуряваме подготовката и присъединяване на енергични хора, които да вдъхват доверие ", сподели той.

Той разяснява и тематиката с кораба " Вера Су ".

" Ситуацията с " Вера Су " е управническа злополука, само че тя е подбудена и от празноти в нормативната уредба. Като че ли няма да получим отговор на въпрос дали екипажа е бил използвал алкохол и опиати. Не знаем за какво центърът в Бургас не е реагирал тъй че да се вземат ограничения в точния момент ", разяснява водачът на АБВ.

Според него реакцията на " Морска администрация " е несъответстваща, незабавно е трябвало да открият отклонение от курса и да вземат ограничения.

Относно пандемията Петков счита, че който се усеща обезпокоен, би трябвало да отиде да се имунизира. Трябва и да се направи цялостна инспекция на популацията на страната за антитела.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР