Вчера стана ясно, че министър Тагарев е бил заплашван през

...
Вчера стана ясно, че министър Тагарев е бил заплашван през
Коментари Харесай

Тагарев проговори за заплахата за убийство: Излизат неверни твърдения

Вчера стана ясно, че министър Тагарев е бил заплашван през обществената мрежа " Facebook " с ликвидиране от мъж на име Григор Димов, който бе задържан и арестуван под стража за 72 часа. 

От " Възраждане " пък оповестиха през днешния ден, че с тях се свързала дамата на Димов, която твърди, че от три дни не знаела къде е той. Костадин Костадинов изчете известието, което по неговите думи било посочено като опасност, до момента в който съгласно партийния водач в него ставало дума по-скоро за обиди.

" Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната стартира през 2014, когато американците, на които ти комфортно си се... незенцурна дума... превзеха Украйна посредством прелом, откакто смъкнаха Янукович и издигнаха Порошенко. А ти си един изменник. Та ти, изменнико, един патрон в тези хранилища оставил ли си, че в този момент майцепродавецо ще раздавате българските муниции? Кои сте ви, бе? Кои сте вие? Зомбирани, фашизирани детайли, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш по какъв начин свърши всичко това предния път? ", гласи изчетеният от Костадинов текст. 

Министър Тагарев отхвърли да разяснява повече по опасността, като единствено посочи, че някои от информациите какво е съдържала тя не били правилни. 

Европейски Съюз ще ни компенсира с към 55% за помощта за Украйна, само че не тази година

Пред публицисти той заяви още, че тази година България няма да получи отплата за материалните средства, които е предоставила на Украйна по решението от декември 2022 година Министърът уточни, че се надява другата година страната ни да получи отплата. Очакваме отплата от към 55% на оценката, която е направена на средствата, предоставени на Украйна. Средствата, които са събрани във фонда на Европейския механизъм за мир, са изразходвани, уточни още министърът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР