Вчера стана ясно, че легендата на Левски - Емил Велев

...
Вчера стана ясно, че легендата на Левски - Емил Велев
Коментари Харесай

Кокала: Пия много силни хапчета за кръвното и те може да са повлияли на дрегера

Вчера стана ясно, че легендата на Левски - Емил Велев е бил спрян от полицията със своя персонален автомобил. След направена инспекция за алкохол, дрегерът е отчел 1,7 промила в кръвта на футболния треньор е взета и мярка за неотклонение „ подписка”. Личният автомобил на Кокала е лишен, защото е доказателство, оповестяват от прокуратурата.

" Спряха ме за инспекция. Взеха ми проба за алкохол с дрегер, който регистрира 1,7 промила алкохол в кръвта. Но защото аз пия много мощни медикаменти за кръвно, допускам, че това е повлияло на отчитането на подобен висок %. В момента очаквам да излязат резултатите от кръвните проби и експертизата, с цел да стане ясна обстановката. Съдействам напълно на органите на реда”, съобщи Кокала пред " Блиц ".

На същата позиция е и юристът на " синята " легенда: „ Още не е изрично открито нарушаването по надлежния ред. Води се следствие. Има един резултат от дрегер, само че не е излязла кръвната проба. Емил Велев твърди, че е употребявал мощни медикаменти, които вероятно са дали отражение, което ще се потвърди в хода на следствието и експертизите на кръвта, които ще се създадат. Засега няма какво повече да разясняваме, до момента в който не излязат окончателните резултати. Оказваме цялостно подпомагане на способените органи, които също имат предпочитание да се откри истината”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР