Вчера стана ясно, че Божанов е бил обвиняем или свидетел

...
Вчера стана ясно, че Божанов е бил обвиняем или свидетел
Коментари Харесай

Ако е имало повдигнато обвинение срещу Божанов, то трябва да стане публично достояние, смята Атанаска Дишева

Вчера стана ясно, че Божанов е бил обвинен или очевидец по други каузи от по-рано. Има детайли, от които да се тръгне. Ако следствената загадка разрешава би трябвало да станат обществено притежание, в случай че в действителност е предстояло внасяне на обвинителен акт против него. Това съобщи Атанаска Дишева, член на Висшия правосъден съвет в " Още от деня ".

" Правосъдие има. Това, което се разкрива по някои следствия демонстрира, че има случаи обаче, в които се постанова така наречен редом правораздаване. Има почтени и положителни съдии и прокурори, които не се поддават на въздействие и закани, само че през годините излизат нескрито случаи, които не са били разрешавани по този начин, както закона повелява ", изясни Дишева.

Във връзка със покупко-продажбите, в които е взимал присъединяване Мартин Божанов - Нотариуса, тя добави, че:

" Трябва да има преграда, която като се премине, а тя, съгласно мен, е премината, да се прекрати това замитане под килима, а не да се извеждат нескрито неща, единствено с цел да се замажат очите на обществото ", изясни Дишева.

Според нея, Борислав Сарафов би трябвало да бъде подложен в обстановка, в която наложително да се организира следствие към активността на Мартин Божанов.

" Добре е, че се сътвори тази парламентарна комисия, с цел да се даде някаква гласност и да се предприеме на законодателно равнище някакви ограничения, само че следствието се води от прокуратурата ", посочи Атанаска Дишева.

Вижте повече във видеото

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР