Вчера Софийски градски съд оправда Йоан Матев по обвинението за

...
Вчера Софийски градски съд оправда Йоан Матев по обвинението за
Коментари Харесай

Убийството в Борисовата градина било престъпление от скука

Вчера Софийски градски съд оправда Йоан Матев по обвиняването за убийството в Борисовата градина. Когато 15-годишният Георги Игнатов беше наръган смъртоносно в парка, упрекнатият в неговото ликвидиране Йоан е бил едвам на 17 години.

" Промяната във външния тип у хората е знак, че има някаквив съществени вътрешни трансформации в този човек. Но не можа да се каже, че смяната е знак за тичане от облик ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Неделчо Стойчев, престъпен психолог.

Той добави, че прикриването от страна на близки и познати, съученици, очевидци е боязън от помане на отговорност.

Криминалният психолог направи профил на сходен нарушител - няма престъпни прояви, обикновено държание, нормално е мъж, проличава неорганизираност на закононарушението, съгласуваност с мястото на престъплението.

" Това е " закононарушение от досада ", може да е и под въздействие на алкохол, осъществено от презадоволен човек, на който нищо не е отказано, счита, че всичко му е разрешено, като огромна отговорност за такова държание носят родителите ", сподели още Неделчо Стойчев.

Той добави, че насилникът израства в дисфункционално семейство, бащата не задава разпоредбите за държание в нужното време, а майката е свръхдоминираща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР