Вчера слушах Кирил Петков по БНТ. Освен несвързаното говорене, разбрах,

...
Вчера слушах Кирил Петков по БНТ. Освен несвързаното говорене, разбрах,
Коментари Харесай

Даниел Митов: Президентът Радев хубаво получава похвали от САЩ, но дали обясни на държавния секретар Блинкен, че е заявявал, че България ще влезе във война, ако даде помощ на Украйна

Вчера слушах Кирил Петков по Българска национална телевизия. Освен несвързаното говорене, разбрах, че той нямало да се скрие зад специалисти. Единственото нещо, което би трябвало да направи е да се скрие в тази ситуация. На България в последните две години й липсват няколко неща. Липсва й водачество, единственият водач в българския политически живот стои на тази маса, аяви зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Даниел Митов. 
 
Това е в действителност човек, който може да тръгне да взема решения, които не следват общоприетите отзиви и да изясни на хората за какво го прави е Бойко Борисов. Това беше невероятно да се направи в предходното ръководство поради хибридния му темперамент, добави той. 
 
" Президентът Радев хубаво получава похвали от Съединени американски щати, само че дали изясни на държавния секретар Блинкен, че е заявявал, че България ще влезе във война, в случай че даде помощ на Украйна. Преди няколко дни президентът се опита да изяснява нещо кой на каква амнезия разчитал. Факт е, че Политическа партия получиха амнезия, че те подкрепиха избирането за втори мандат на този президент " напомни той.
 
За страдание като страна продължаваме да вървим след събитията. Лидерството на ГЕРБ докара до това да помогнем на Украйна военно-технически, да вземе Народно събрание решение да диверсифицира доставките на нуклеарно гориво за България, акцентира някогашният външен министър.

Бях преди няколко на конференция на някогашните външни министри в Прага. Там стана ясно, че Русия ще би трябвало да заплати за разрушенията в Украйна - замразените на Запад съветски активи ще послужат за отчасти възобновяване на сериозна инфраструкутра в Украйна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР