Вчера служители на сектор Противодействие на криминалната престъпност“ при ОД

...
Вчера служители на сектор Противодействие на криминалната престъпност“ при ОД
Коментари Харесай

Ударна спецакция! Разбиха престъпни групи за производство и разпространение на дрога в 4 града във Врачанско, 13 души са арестувани

Вчера чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОД на Министерство на вътрешните работи - Враца са провели профилирана интервенция за обезвреждане и секване активността на проведена незаконна група, занимаваща се с произвеждане на синтетичен опиум от типовете „ чай за пушене “ и „ билка “. 
След оперативно-следствени дейности бяха осъществени претърсвания в жилища  и коли на съответни лица в градовете Враца, Мездра и Криводол. Намерени и конфискувани са голям брой предмети, материали  и парични средства, имащи отношение към осъществяване на закононарушенията.  
В районното във Враца са арестувани 8 души, в качеството  на обвинени, след което с акт на прокурор  от Окръжна прокуратура Враца, е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Други две лица са с наложена мярка „ подписка “. 
Образувано е досъдебно произвеждане.
В хода на същата интервенция, в Мездра и село Крета са осъществени инспекции в два елементи адреса. Намерени и конфискувани са амфетамин и „ чай за пушене “. Общо 5 лица са арестувани в районно управление (на МВР) Мездра за скок до 24 часа. Образувани са досъдебни производства.
Припомняме, че преди дни шефът на МВР-Враца Красимир Йончев, в наличието на основния секретар Живко Коцев, разгласи, че полицията работи интензивно линия на наркоразпространението и дейностите на ченгетата към този момент дават резултат. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР