Вчера служители на РУ - Бяла, съвместно с колегите си

...
Вчера служители на РУ - Бяла, съвместно с колегите си
Коментари Харесай

Извадиха труп на възрастна жена от кладенец в Бяла

Вчера чиновници на районно управление (на МВР) - Бяла, взаимно с сътрудниците си от РСПБЗН - Бяла и екип на бранш " Спасителни оперативни действия " към русенката пожарна, извадиха тялото на стара жена от бездънен бунар в с. Копривец. Сигнал за случая е постъпил към 13:40 часа. Изпратените на адреса чиновници на Министерство на вътрешните работи са изяснили, че става въпрос за 71-годишна локална жителка.

По данни на хората от селото, дамата излязла от вкъщи си, намиращ се наоколо до кладенеца, към 09:30 часа през вчерашния ден сутринта и оттогава не я били виждали, само че по-късно съседи са разкрили бастуна й до кладенеца и са алармирали на тел. 112.. Трупът е изваден от кладенеца от екипите на РДПБЗН.

На място е осъществен оглед от дежурна оперативна група на Министерство на вътрешните работи и правосъден доктор, като при първичните дейности не са открити следи от принуждение. Тялото е откарано в правосъдна медицина за аутопсия. Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) - Бяла.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР