Вчера след полунощ в местността Харамията е спрян за проверка

...
Вчера след полунощ в местността Харамията е спрян за проверка
Коментари Харесай

Пияни и дрогирани шофьори бяха спипани във Варна

Вчера след среднощ в местността Харамията е спрян за инспекция лек автомобил, каран от 45-годишен варненец. В рамките на инспекцията пробата за алкохол посочил, че лидерът е седнал зад кормилото след приложимост на спиртни питиета. По случая е формирано бързо произвеждане и е предаден на прокуратурата.

Преди дни, при осъществяване на полицейска инспекция от чиновници на Криминална полиция към районно управление (на МВР) Девня и Четвърто районно управление (на МВР), са арестувани за период до 24 часа 35-годишни мъже. У тях чиновниците на реда намерили и иззели полиетиленови пликчета, съдържащи метамфетамин, марихуана. Срещу нарушителите са формирани бързи производства.

Срещу лидер на лек автомобил е формирано бързо произвеждане. Вчера, мъжът на 37 години, осъждан, управлявал кола, която не е негова благосъстоятелност, бил спрян за инспекция. Последвал тест с наркодрегер, който посочил приложимост на наркотични субстанции - канабис. Провиненият е арестуван за период до 24 часа в ареста на Второ районно управление (на МВР). За случая е известена прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР