Вчера SEAT представи официално Tarraco, третото си и завършващо предложение в

...
Вчера SEAT представи официално Tarraco,
третото си и завършващо предложение в
Коментари Харесай

Това е SEAT Tarraco

Вчера SEAT показа публично Tarraco, третото си и завършващо предложение в SUV семейството на марката. В съпоставяне с вече познатите Arona и Ateca, новият модел идва във версия с пет и седем места, и се явява първата кола на испанската компания, демонстрираща новата дизайн линия, която компанията ще следва през следващите няколко години.

SEAT Tarraco, който ще бъде стартиран на пазара в началото на идната година, като ще се създава във Волфсбург, Германия, се очаква да притегли голям брой нови за марката клиенти, като предложи невиждани до момента параметри от автомобил на испанската компания.

“SEAT се намира в развой на най-голямата продуктова атака напоследък. Представянето на SEAT Tarraco, нашият първи голям SUV, е част от нашата инвестиция от 3.3 млрд евро сред 2015 и 2019 година в бъдещето на компанията и гамата коли, които предлагаме ”, разяснява Лука де Мео, президент на SEAT. “Той приключва нашето SUV семейство, което дава отговор на потребностите на всеки клиент ”.

От SEAT подчертават върху системата за динамичен надзор на окачването на Tarraco, което предлага оптимални разновидности, като пътен комфорт и непоклатимост, както за движение на дълги дистанции, по този начин и на различни пътни настилки и повърхности. Водачът може самичък да избира между отделните режими, само че може и да остави системата да работи в автоматизиран режим.



Tarraco идва с богат набор системи за повишаване на дейната сигурност, в това число система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за уведомяване при заплаха от удар начело с функционалност за различаване на пешеходци и велосипедисти, система за разпознаване на пътните знаци, адаптивен круз надзор, спирачен помощник и други.

В двигателната гама на SEAT Tarraco са включени две бензинови и две дизелови предложения, които оферират максимални мощности от 150 до 190 конски сили, и в зависимост от избора, могат да бъдат конфигурирани със седемстепенна роботизирана предавателна кутия, шестстепенна ръчна, система за задвижване на предните или на 4Drive на четирите колела.

Първоначалните продажби на SEAT Tarraco стартират през декември, като автомобилът ще бъде първата кола на испанската марка, която ще поддържа жестово ръководство на мултимедийната си система.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР