Вчера се състоя световната премиера на новия Mercedes-AMG C 63

...
Вчера се състоя световната премиера на новия Mercedes-AMG C 63
Коментари Харесай

Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE с двулитров двигател, но с мощност от 680 конски сили

Вчера се състоя международната премиера на новия Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE, с който спортното поделение на Mercedes-Benz повдигна нагоре летвата в сегмента. Основната причина за това е хибридната задвижваща система на автомобила, за която от марката споделят, че разполага с софтуерни решения от спортните болиди във Формула 1.

За мотора с вътрешно горене на C 63 S E PERFORMANCE, от Mercedes-AMG разясняват, че е най-мощното четирицилиндрово предложение в света със съответствие от 238 конски сили на работен литър размер, а общият оптимален въртящ миг на задвижващата система е 1020 Нм. За върховата динамичността на пътя работят също по този начин електромотор и системата AMG Performance 4MATIC+ за задвижване на четирите колела, както и системата за ръководство на задните.

Новият Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE, който дебютира по едно и също време във версия на купето Saloon и Estate, разполага също по този начин с функционалност Drift Mode, а хибридизацията е обезпечена благодарение на особено създаден за автомобила батериен модул (6.1 kWh), който е в положение да обезпечи и към 13 километра придвижване в чист електрически режим.



Двигателят с вътрешно горене на Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE, който е смесен с AMG SPEEDSHIFT MCT 9G предавателна кутия, е с оптималната мощ от 476 конски сили и оптимален въртящ миг от 545 Нм, а електромоторът надгражда с още 204 конски сили и 320 Нм.

Новият Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE (2111 кг) дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.4 секунди и оптималната скорост на придвижване от 250 км/ч (електронно ограничена) или 280 км/ч (опция).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР