Вчера се състоя официалната премиера на на полското студио PolyAmorous,

...
Вчера се състоя официалната премиера на на полското студио PolyAmorous,
Коментари Харесай

Paradise Lost излезе за PC и конзоли

Вчера се състоя формалната премиера на на полското студио PolyAmorous, игра с забавна история и визия на ААА заглавие. Играта на полското студио ви води към една различна версия на Варшава, в която Втората международна война е траяла с повече от две десетилетия, а градът е нападнат от няколко атомни бомби. Това е света на Paradise Lost, който е населяван от група оживели и Шимон, основният воин и неговата майка.

Играта съчетава по забавен метод военната тема и детайли от славянския фолклор, като светът ѝ е изпълнен с причудливи машини, мрачни лаборатории и голям брой пространства и места. криещи разнообразни секрети. Каква ще е ориста на този съвсем изцяло опустошен свят, зависи само от дребния Шимон и вашите дейности, като ще е нужно да деянията своята предвидливост в разрешаването на голям брой загадки и манипулирате някои от машините по метод, по който ще ви изведе до позитивен край. И говорейки за края на играта, то PolyAmorous са подготвили няколко разнообразни финала, които се базират на серията от вашите дейности и решения.

Ревюто на GamePressure за Paradise Lost, които ѝ дават доста добра оценка носи любопитното и много обещаващо заглавие „Wolfenstein и BioShock влизат в един бар…“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР