Вчера се проведе среща между кандидата за кмет на община

...
Вчера се проведе среща между кандидата за кмет на община
Коментари Харесай

Мирослав Захариев към родители от Мездра: Ще направим общината място, където да отглеждате децата си спокойно

Вчера се организира среща сред претендента за кмет на община Мездра от Политическа партия ГЕРБ, подсилен от ВМРО-БНД, Мирослав Захариев и родители, които отглеждат децата си в общината.

"Ние сме виновни за това Мездра да бъде място, където да отглеждате децата си умерено. Това, което се прави все още е извънредно незадоволително. Условията за развъждане на деца в Мездра сега са неприемливи. Благодаря ви, че все пак, сте останали тук. Аз желая децата ни да имат места за игри. Искам да имат положителни учебни заведения, в които да получават качествено обучение. Искам да им създадем нужните условия да порастват щастливи и да се развиват тук”, с тези думи Мирослав Захариев посрещна младите родители от Мездра.

Докато малчуганите се забавляваха, родителите съумяха да споделят своите терзания и упования към бъдещия кмет на Мездра. Ангажиментите, които Мирослав Захариев пое пред присъстващите родители и които ще осъществя през идващите 4 години са:

Изграждане на детски площадки по Европейски стандарт;

Осигуряване на по-добри условия за обучение в общината;

Справяне с проблемите, свързани с бездомните животни.

"Винаги съм се стремил с делата си да оказвам помощ на другите, да основа неща в социална изгода. Още преди години желаех да изградя детска площадка в Мездра. Имам план, всички нужни документи, даже разполагам със средствата за построяването й. Общината обаче освен, че не ми подаде ръка, с цел да осъществявам плана, само че ме попречва. Това е единствено един образец за порочните управнически практики тук. Разчитам на вашата поддръжка, с цел да събудим Мездра! Време е да създадем смяната допустима с номер 43 на 27 октомври”, прикани Захариев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР