Вчера се повтори "Росенец" - мутри бутаха хора. Това, което

...
Вчера се повтори "Росенец" - мутри бутаха хора. Това, което
Коментари Харесай

Политолог: Ще сменяме модела с ДПС, БСП, Манолова и техния вуйчо от Близкия изток ли? Успех!

Вчера се повтори "Росенец " - мутри бутаха хора. Това, което се видя е, че силата е в багра. Това съобщи пред БТВ политологът проф. Евгений Дайнов във връзка вчерашната експанзия от страна на провокатори към форума на ГЕРБ.

"Борисов има потребност да активизира и сплоти партията. Той обаче още не е решил какво да прави. Не е обезверен, постоянно има четири благоприятни условия - да съобщи властта на Радев, да не прави нищо, да ремонтира държавното управление за нова легитимност или да смени себе си. Последните два разновидността са най-възможни. Борисов не желае да е министър председател след март следващата година. Партията през вчерашния ден очакваше да каже какво е решил, а той съобщи, че още не е подготвен ", разяснява социологът Андрей Райчев.

"Нормално е да има такова събитие, предстоят избори. От Борисов получихме полвинчати сигнали. Винаги има два вида диалог, а ние би трябвало да сме реалисти. Нека не забравяме за идеалистите на митинга, зад които стоят от "политическия скрап ". Ако има систематична неточност, която би трябвало да се поправи, то с ДПС+БСП+Мая Манолова + техния вуйчо от Близкия изток(б.авт. Васил Божков, избягал в Дубай), ли ще го сменяме този модел. Успех тогава ", съобщи политологът Ивайло Цветков.

"Ще пристигна този човек, за който гласуваме. "Демократична България " е втора мощ в София ", сподели Дойнов.

"Борисов е центрист, няма дясно, което в този момент се пробва да се възвърне ", разкри Райчев.

"Трябва да се мисли повече на митинга - има младежи, които са носители на самостоятелна просвета, а ние като народ сме груповата просвета. Тези хора нямат политически настройки. Една "Демократична България " пролет не прави ", съобщи политологът Ивайло Цветков.

Хората не излязоха на митинг, не тъй като са гладни, а тъй като са афектирани ", сподели проф. Евгений Дайнов.

Адрей Райчев добави, че Борисов подценява съперниците си, а за него президентът и Христо Иванов не са такива.

Какво ще стане, в случай че това против което хората стачкуват, се преповтори след изборите, попита Цветков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР