Вчера се навършиха 31 години от обявяването на 3 декември

...
Вчера се навършиха 31 години от обявяването на 3 декември
Коментари Харесай

Празнична програма за Международния ден на хората с увреждания в Симитли

Вчера се навършиха 31 години от оповестяването на 3 декември за Международен ден на хората с увреждания. Генералната асамблея на Организация на обединените нации афишира денят през 1992 година, като най-важната цел еда се увеличи информираността на интернационалната общественост за проблемите на хората с увреждания.

Традиционно, с помощта на кметът на община Симитли Апостол Апостолов този ден се отбелязва в община Симитли. От години наред на днешният ден, на обща софра се събиратчленовете на клуб на инвалида „ Кураж “ в град Симитли.

С красива празнична стратегия, в осъществяване на децата от НЧ " Сухопътни войски. Климент Охридски - 1922 " - град Симитли и СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ – град Симитли,бяха поздравени всички присъстващи, които се бяха събрали на дълги трапези.

Гостина тържеството бяха ръководителят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, който поздрави присъстващите, както и Живка Янкова – основен обществен служащ към „ Дирекция „ Социално подкрепяне “ – град Благоевград.

Всички присъстващи бяха приветствани за добре пристигнали от Руска Новоселска – член на Управителния съвет на клуб „ Кураж “ – град Симитли

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР