Вчера сдружение "Благотворни приятели" с представители Мартин Харизанов, член на

...
Вчера сдружение "Благотворни приятели" с представители Мартин Харизанов, член на
Коментари Харесай

„Благотворни приятели“ спазиха обещанието си, пращат малкия Ники на едноседмична почивка /снимки/

Вчера съдружие "Благотворни другари " с представители Мартин Харизанов, член на УС и Васко Врачовски посетиха сина на Миглена, която умря пред Спешното във Враца.



На дребния Ники бе преведена стипендията за второто шестмесечие от 1200 лв..
С парите от първите шест месеца, които е получило детето, са ремонтирани изцяло детската стая и всекидневната, като следва ремонт да бъде осъществен в банята и спалнята.
Малкият Николай ще бъде записан и на тренировки по футбол, защото има въодушевление по топката и кипи от сила.
Съвместно с хотел "Палм Бийч " в Златни пясъци и неговия шеф Десислава Димитрова, малчуганът и фамилията му ще се насладят на едноседмична отмора на българското черноморие. Ще им бъде обезпечен цялостен ол инклузив, целодневна детска анимация, шезлонг и чадър на първа линия.
Благодарение на Община Враца е отпаднала ипотеката за жилището, в който живее детето. Николай има двама братя на 26 и 29 години, които в края на месеца следва да трансферират дяловете си от парцела на детето.
„ Ние от съдружие "Благотворни другари " оставаме компактно зад Ники и неговото развиване. Сигурни сме, че той ще бъде едно щастливо и сполучливо дете, а за фантазиите, които по този начин мощно желае да сбъдне – ние ще му помогнем “, безапелационни са от сдружението.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР