Вчера сайтът на ММС обяви, че ПФК ЦСКА-София и „Сердика

...
Вчера сайтът на ММС обяви, че ПФК ЦСКА-София и „Сердика
Коментари Харесай

ЦСКА-София има право да не плаща наем за Армията, ММС си иска 800-те хил., заради които фалира ЦСКА, през 2020-а

Вчера уеб сайтът на ММС разгласи, че ПФК ЦСКА-София и „ Сердика спортни парцели “ са подписали 10-годишен контракт за наем на ст. " Българска войска " и " Панчарево”. Според него алените би трябвало да заплащат за двата обекта 62 000 лева (без ДДС) месечна наемна цена, а наложителната капиталова стратегия за целия период е в размер на 1,1 млн. лева (без ДДС). Според изискванията наемателят ще заплати предплатено 800 000 лева от наемната цена на 4 равни вноски до 2020 година Целта е да бъде обезпечено заплащането на настоящия дълг за такса боклук и налог здания към Столична община.

В последния ред на вчерашната обява се съдържа най-важната точка от контракта. Споредн нея ЦСКА-София има право да прави спомагателни усъвършенствания отвън наложителната капиталова стратегия, които ще се приспадат от дължимия месечен наем.

Какво значат изнесените от ММС числа и цифри?

1. ММС прави оценка “Армията” и “Панчарево” на 40 000 000 лева
2. ММС признава, че ЦСКА-София не е платил 800-те хиляди лв., поради които лиши за една нощ през лятото на 2016 година базите на ЦСКА и ги даде на ЦСКА-София, подписвайки по този метод смъртната присъда на достоверния армейски клуб. Сега дава пролонгация на ЦСКА-София да ги заплати през идващите 3 години (до края на 2020 г.).
3. Изваждайки въпросните 800 000 лв. от сметките, ММС разрешава на ЦСКА-София да не заплаща наем за “Армията” и “Панчарево”, в случай че ЦСКА-София съобщи, че влага в двете бази по 774 000 лева на година и ММС признае тези вложения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР