Вчера самолет на авиокомпания S7, пътуващ по маршрута Москва-Тиват, е

...
Вчера самолет на авиокомпания S7, пътуващ по маршрута Москва-Тиват, е
Коментари Харесай

Паника и писъци на деца и жени в салона на лайнер, който кацна извънредно в Черна гора

Вчера аероплан на самолетна компания S7, пътуващ по маршрута Москва-Тиват, е бил заставен да кацне в прилежаща Подгорица заради механически проблеми. Солистката на съветската група Serebro, Олга Серябкина, която пътувала на самолета по време на случая, назова " пъкъл " това което се случваше на борда в този миг. Изданията разгласиха видеа от борда на машината. Съдейки по виковете и рева на записа - хората в действителност са се изплашили за живота си, предава Блиц.

Вокалката на " Серебро " Олга Серябкина написа в " Инстаграм ", че те са " можели да умрат ", " в самолета бе пъкъл - всички крещяха и плачеха ", до момента в който стюардесите " се държаха доста непрофесионално " и единствено създавали суматоха.От самолетната компания дадоха отговор, че самолетът не могъл да кацне там, където е било планувано, заради механически проблем, а екипът в това време е " работил професионално ".

Междувременно, различен пасажер от самолета, който направи спешно кацане в Черна гора, разгласява в интернет видео, направено също на борда на самолета. Самият пасажер споделя, че Олга Серябкина не е била напълно права в нейния пост като е писала за непрофесионализма на стюардесите при кацането.

Според него, единствено една жена с бебе на ръце се е поддала на суматоха и стюардесите я успокоили. Като цяло той счита, че стюардесите са работили професионално, въпреки че изначало се объркали малко.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР