Вчера съдът стигна до присъда по гражданския процес между Гуинет

...
Вчера съдът стигна до присъда по гражданския процес между Гуинет
Коментари Харесай

Съдът се произнесе по делото срещу Гуинет Полтроу

Вчера съдът стигна до присъда по гражданския развой сред Г уинет Полтроу и Тери Сандерсън за конфликт със ски, който се е случил преди седем години.

Припомнете си тук > > >  

След по-малко от три часа разисквания в четвъртък правосъдните заседатели в Парк Сити, Юта, откриха, че 50-годишната актриса не е отговорна и че пенсионираният оптометрист Сандерсън, на 76, има виновност за случая, като се е блъснал в Полтроу, карайки ски . Съдът ѝ присъди обезщетение в размер 1 $.

 гуинет полтроу Getty

В хода на двуседмичното дело журито трябваше да се обясни какво да правили Полтроу и Сандерсън преди и след случая на 26 февруари 2016 година, кой е бил скиорът и кой в кого се е блъснал.

Полтроу направи изказване за People: „ Чувствах, че приемането на погрешно изказване компрометира честността ми. Доволна съм от резултата и правя оценка цялата упорита работа на арбитър Холмбърг и правосъдните заседатели и им благодаря за тяхната внимателност при разглеждането на този случай. "

Докато излизаше от правосъдната зала след оповестяването на присъдата, Полтроу се наведе и прошепна нещо на Сандерсън, преди да напусне. Сандерсън удостовери пред Extra какво е чул от актрисата: „ Желая ти здраве “. Той дал отговор: „ Благодаря ти, скъпа “ и разказа жеста ѝ като нещо „ доста благо от нейна страна “.

 гуинет полтроу Getty

Сандерсън за първи път съди Полтроу през 2019 година П ървоначално той заведе дело, търсейки обезщетение в размер на над 3,1 милиона $ , само че арбитър Кент. Р. Холмбърг понижи тази сума до 300 000 $ преди началото на процеса на 21 март.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
Полтроу в това време заведе свое дело за 1 $ и правосъдни такси.

Самите Полтроу и Сандерсън свидетелстваха по време на процеса, като показаха противоположни отзиви за конфликта.

Той съобщи: „ След време разбрах, че никой не има вяра какъв брой съществени са пострадванията ми “. Според него след случая, породен от актрисата, е получил мозъчно разтърсване и няколко счупени ребра. 

 Gwyneth Paltrow Getty

От свидетелската пейка Гуинет показа, че " доста съжалява " за Сандерсън : " Изглежда, че той е имал доста сложен живот. Но аз не съм предизвикала случая , тъй че не мога да бъда упреквана за нищо от това, което след това му се е случило. “

Адвокатите на Полтроу в началото възнамеряваха брачният партньор ѝ Брад Фалчук и двете ѝ деца, Епъл, на 18 и Моузес, на 16, да бъдат очевидци по време на процеса.

 гуинет полтроу Getty

Поради спорове в графика им обаче, отбраната реши вместо това показанията на Епъл и Моузес да бъдат прочетени на глас пред съда.

52-годишният Фалчук въобще не даде показания по време на процеса.

Децата на Гуинет признаха, че не са били очевидци на конфликта, само че са забелязали, че майка им е била в „ шоково положение “ по-късно , а Моузес си спомня по какъв начин е чул Полтроу да „ вика на “ Сандерсън след конфликта.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР