Вчера съдът остави за постоянно в ареста 33-годишния мъж от

...
Вчера съдът остави за постоянно в ареста 33-годишния мъж от
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Няма Да Повярвате Какво Обяснение Даде Адвоката На Спас За Наглите Измами!

Вчера съдът остави за непрекъснато в ареста 33-годишния мъж от Кочериново, който за дни стана прочут с подправената си идентичност във Facebook „ Александър Николов ”, с която съумял да излъже десетки хора.

Адвокатът му - проф. Георги Ценев, обаче съобщи пред bTV, че Спас не го е правил за пари.

- Измамник или самарянин е индивидът, който завлече с пари десетки хора?

– Той показа, че това, което е направил, и това, за което го упрекват, съгласно него не е машинация. То е единствено на познати и близки негови другари – желаел е да им направи услуга и им е предложил евтини билети.

За огромно страдание, когато резервира билета, не съумява в точния момент да го вземе и цената се трансформира. От 300 $ става 600, 800 $. Той няма пари, получил е единствено 300 $, а желае да покаже качества на мъж, че държи на думата си, и взима пари от идващия, който му е изпратил да купи билети. Плаща първия билет и го изпраща на заявителя.

И по този начин се получава верига от непрекъснати забавяния, които водят до вреда на жителите, които са се доверили.

– Тази верига не е ли пирамида?

– Не бих споделил. При нея има струпване на пари с оглед да им се върне освен това.

– А за какво го е правел с подправена идентичност?

– Той е живял във Франция. Спас не е известно име, Александър е известно и той по тази причина приема да се споделя Александър, с цел да може да се схване като човек на света.

– Лъжейки, обаче.

– Е, това е правилно.

Разбира за това, когато вижда своята история по малкия екран. Вижда, че това нещо, за което счита, че е правил услуги на другари и познати, е закононарушение и по тази причина идва идоброволно се предава в службите на Министерство на вътрешните работи.

– Той стопира да дава отговор на телефоните, скрива се от обществените мрежи, за какво?

– Това е естествена реакция. Това е позор, че не можеш да се оправиш с една задача. Той дава обещание, само че не го извършва. Започва да се срами, тъй като се показва за сериозна персона, която контактува с общественици, и влиза в небрано лозе и взема решение да завърши с това.

Той завършва с това нещо някъде юли, а в този момент е октомври. Той самият е усетил и схванал, че оттук насетне не може да се продължава.

– Защо го прави?

– За да покаже, че е фактор в живота на хората. Всеки човек желае да е някакъв фактор за някого. И той го е правил. Той не произлиза от буржоазно семейство със палат, с цел да каже, ето моята родословна история, приемете ме. Той стартира с нова история, която самичък съгражда, която за жалост му изиграва неприятна смешка.

– Тази нова история обаче не е ли обвързвана с опит за бягство от предходните му изяви? Много хора го търсят от 2012 година

– Той не е знаел. Не е разпитван, той няма призовка. Той не знае, че е търсен от службите на Министерство на вътрешните работи.

Живял е в Испания, Франция, Гърция, България. Спокоен е, само че е обезпокоен.

Интелигентен е доста, прелестен събеседник. Днес ми се обадиха хора, които са общували с него. Казаха, че биха желали да продължат да имат в бъдеще такива контакт.

Каза ми - аз не чаках, че има подобен взор върху нещата, които съм вършел. И в този момент е обезпокоен от шума. Питаше ще има ли телевизия и публицисти, той попита мога ли да ги огранича, аз споделих, че няма опция.

– Как виждате бъдещето на този човек?

– Умен е, ще се оправи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР