Вчера Румен Радев каза, че партиите не агитирали за ваксиниране, ...

Вчера Румен Радев каза, че партиите не агитирали за ваксиниране,

Борисов: Нали промяна искаха. Ето - променят и цените в магазина

Вчера Румен Радев сподели, че партиите не пропагандирали за имунизиране, само че това не е правилно. Ние всеки ден вършим това. Казваме от месеци, че единствено по този начин ще се оправи стопанската система. А той в този момент се сети. И при него се видя, че се справихме най-зле в Европа и в този момент сме блокирани за пътешестване. Това разяснява някогашният министър-ръководител Бойко Борисов, който изясни, че вършат разбор за аргументите за високите цени на катарама и желаят да се вземат ограничения за надзор на стойностите. 

Бойко Борисов напомни, че от 1 януари не са предпазени от взрив на стойностите на катарама и битовите консуматори и беше безапелационен, че трябват незабавни ограничения.

" Това е смяната, нали смяна желаеха. Ето-трансформират и стойностите в магазина ", разяснява Борисов.

" Опитват да затворят в този момент устата на синдикатите, с цел да минат изборите и да спечели Радев, а след това не мислят какво ще стане януари и февруари и по какъв начин ще живеят хората ", сподели още водачът на ГЕРБ. 

Борисов разяснява, че финансовото ръководство на Радев е като с шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов. " Продаваш компанията на някой циганин и задълженията изчезват. Това ще се случи ", каза  още той.

 

Източник: novinite.bg