Вчера Рейнджърс отбеляза един от най-спорните голове в историята си,

...
Вчера Рейнджърс отбеляза един от най-спорните голове в историята си,
Коментари Харесай

Рейнджърс позволи на съперник да вкара гол в името на феърплея

Вчера Рейнджърс означи един от най-спорните голове в историята си, само че по-късно се реваншира и разреши на противника да вкара. В среща от осминафиналите на Купата на Шотландия против втородивизионния Патрик Тисъл резултатът бе 1:1 след 70 минути игра. Тогава Малик Тилман открадна топката от бранителя Кевин Харт, заобиколи вратаря и се разписа. Проблемът бе, че всички останали на терена чакаха топката да бъде върната на Рейнджърс, откакто тя бе извадена от игра, с цел да може точно Тилман да получи здравна помощ.

След прекъсването Харт наподобява, че щеше да изрита топката към наказателното поле на Рейнджърс, с цел да стане тя владеене на домакините. Тилман обаче се приближи до бранителя и открадна топката. Той напредна, заобиколи вратаря и направи резултата 2:1. Това бе последвано от меле сред играчите, откакто ядосаните футболисти на Патрик Тисъл скочиха на голмайстора.

Попадението обаче беше постоянно и съдията го призна. Мениждърът на Рейнджърс Майкъл Бийл привика за диалог капитана Джеймс Таверние. Споровете на терена продължиха, само че скоро се разбра, че домакините ще разрешат на противника да им означи гол. Под освиркванията на “Айброкс ” Скот Тифони мина през играчите на противника несмущаван, заобиколи Макгрегър и изравни резултата.

В последна сметка Рейнджърс стигна до нов гол четири минути преди края и завоюва с 3:2. Мениджърът на “сините ” отбрани Тилман, като изясни, че Тилман не е схванал какво се случва на терена, до момента в който е получавал здравна помощ.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР