Вчера разгледахме наличната информация за идването на третата част от

...
Вчера разгледахме наличната информация за идването на третата част от
Коментари Харесай

Watch Dogs Legion: ще можем да контролираме всеки един персонаж - официална информация

Вчера разгледахме наличната информация за идването на третата част от поредицата Watch Dogs, с чувството, че нещо огромно се задава. Ами през днешния ден това се случи.

Заглавието на идната част ще е Legion. От Kotaku удостоверяват това откакто публикация в Amazon UK на Ubisoft разкри новата новина. Както и предположихме, действието най-вероятно ще се развива в Лондон. Новото нещо е, че тя ще има огромен капацитет за преиграване, в случай че всичко се случи вярно.

В обявата за PS4 играта е посочено, че може да се играе с всички персонажи. Всеки, който срещаме в отворения свят, ще разполага със личен глас, анимации, темперамент и външен тип. Това ще се случи с помощта на нови геймплей системи.

Според Kotaku, събитията от играта ще се развиват по друг метод, според от героя, който сме избрали. Веднага се заприказва, че толкоз комплицирана система може да принуди разработчиците да отсрочат играта най-малко веднъж. Вместо да създадат историята, озвучаването и всичко останало за един воин, те ще би трябвало да го създадат за много повече.

Ако от Ubisoft съумеят да се оправят с това, без да претупват персонажи с недоизпипани анимации и несполучлива история, тази механика може да е революционна.

Вероятността за огромни разкрития по време на идващото след дни E3 става все по-голяма. Очакваме да разберем повече и преди този момент. Течовете на информация за творения на Ubisoft не са нещо извънредно.
Как ви се коства до в този момент?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР