Вчера разгледахме как да се сдобием с подсистемата на Android

...
Вчера разгледахме как да се сдобием с подсистемата на Android
Коментари Харесай

Най-лесният и бърз начин за странично зареждане на Android приложения в Windows 11

Вчера разгледахме по какъв начин да се сдобием с подсистемата на Android в Windows 11, посредством която да употребяваме мобилни приложения на компютъра си. Можете да прочетете повече. По формалния ред обаче можем да теглим приложения единствено от Amazon Appstore.

Тъй като магазинът за приложения на Amazon има стеснен избор от приложения, ще би трябвало да използваме по този начин нареченото странично зареждане. Когато става въпрос за смарт телефон, ние просто би трябвало да позволим от настройките инсталирането на приложения от външни източници.
При Windows 11 нещата стоят малко по-различно
Има два метода за странично зареждане на приложение. Лесният способ, който ще разгледаме по-долу, включва инсталиране на приложение, наречено WSATools. Чрез него можем да правим инсталацията, на което и да е Android приложение за Windows 11. Трудният, само че и най-усточив метод, е да инсталирате Android Developer Bridge. Това е набор от принадлежности за програмисти, посредством който с няколко команди можем да инсталираме външен APK файл на приложение за Android в Windows 11. Тъй като WSATools работи добре и е доста по-лесен за приложимост, ще разгледаме него. За другия способ към този момент имаме урок –.
Инсталирайте WSATools от магазина на Microsoft.
Просто го намирате в търсачката и натискате бутона Get, с цел да започнете инсталацията.   Изтеглете APK файла на мечтаното от вас приложение.
Най-лесният метод да се сдобием с APK файловете е посредством различни магазини за приложения. APKMirror и APKPure са две от най-известните и богати благоприятни условия.
В APKPure има доста по-голям избор от приложения, само че доста от тях се съхраняват във формат XAPK. WSATools не може да конфигурира такива приложения. За да инсталирате тези XAPK файлове, би трябвало да изтеглите личното приложение на APKPure като APK и да го инсталирате благодарение на WSATools. След това можете да стартирате приложението APKPure, с цел да търсите в неговата библиотека и да инсталирате приложения непосредствено.
Как се конфигурират Android приложения на Windows 11 с WSATools? Стартирайте WSATools на вашия компютър.Щракнете върху Select an APK (Избор на APK) и изберете подобен от вашето устройство.   Щракнете върху Install (Инсталиране). Инсталирането на приложението може да отнеме минута или две.Mожете да изберете да отворите приложението или да инсталирате друго.
Всички приложения, които инсталирате посредством странично зареждане ще бъдат налични от менюто „Старт“ и търсачката. Винаги ще можете да ги намерите по същия метод, както другите приложения за и Android, които имате.

Единствените приложения за Android, които няма да можете ползвате на Android 11 са тези, които изискват услугите на Гугъл. Но те по този начин или другояче са елементарно налични просто през Интернет браузъра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР