Вчера разбрах от директорът на ДКК, че ДАНС са в

...
Вчера разбрах от директорът на ДКК, че ДАНС са в
Коментари Харесай

Служебният министър на икономиката: Нинова си е позволявала да не спазва закона

Вчера разбрах от шефът на ДКК, че ДАНС са в Кинтекс. Сигналът не е от мен и постоянно, когато службите влизат в дружество е притеснително. Това съобщи служебният министър на стопанската система Никола Стоянов в ефира на Нова телевизия.

По думите му към този миг е блокиран целият военно-промишлен бранш. Нямам пояснение за какво това се случва, просто не е изпълнен законът, съобщи той.

На въпрос какво се изнася за Полша, той съобщи, че изнасяме продукция от военно-промишления ни комплекс. Най-много се търси муниции. Каквото се търси - това изнасяме, безапелационен е Стоянов.

Мога да кажа, че президентът по никакъв метод не се меси в работата ми. Никога не съм се чувал с него, отсече служебният министър на стопанската система.

Това, което ще стане е или да спазя закона или да не го. Аз обаче съм специалист и за разлика от Нинова ще спазя закона, безапелационен е Стоянов.

Сигурен съм, че отрасловият вицепремиер работи крепко и ще обезпечи газ. България употребява доста по-малко газ, в сравнение с в Западна Европа. Разписан е проект, подкрепя се Булгаргаз, с цел да можем да се оправим зимата. Ние организираме анкета кои са предприятията, работещи на газ, изясни още той.

Има основана със Закон Държавна петролна компания и се прави разбор дали може да се употребява по някакъв метод, с цел да се изостри конкуренцията на пазара. Тя е търговец на едро, изясни Стоянов.

Нинова е освободила по разнообразни аргументи 72-ма души от администрацията на МИ. Те не могат да бъдат назначени още веднъж, тъй като човешкият живот е подобен, че като се освободи от едно място някой си намира работа на друго. По принцип не се пипа администрацията в дадено9 министерство, тъй като те са гръбнака му, изясни той.

По думите ми в сходни времена постоянно има хора, които желаят да осъществят по-голяма облага и употребяват далавера, базирайки се, че всичко нараства. Правим инспекции, изясни той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР