Вчера президентът на Русия за първи път разреши изпращането на

...
Вчера президентът на Русия за първи път разреши изпращането на
Коментари Харесай

Медведев обясни как Русия ще отмъсти на САЩ след ударите на нейна територия с американско оръжие

Вчера президентът на Русия за първи път позволи изпращането на наше (руско) оръжие в райони, които са във война с страни, доставящи оръжия на б. Украйна (или по-скоро тези оръжия се употребяват в цялата ни страна). С други думи, тези сили, които са в спор с Америка и страните от НАТО, написа заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев на своята страница в Telegram. 

Посланието му е предадено без редакторска интервенция от " Фокус “.

Украйна е употребила американско оръжие против Русия, с цел да отбрани Харков

Това е доста значима смяна в нашата външна политика. В края на краищата, както настояват янките и техните европейски лигави кучета: имаме право да прехвърляме всевъзможни оръжия на б. Украйна (т.е. врагът на страната ни) и всички останали страни не могат да оказват помощ на Русия. С други думи, ние ще ви унищожаваме по всевъзможен метод, само че никой не смее да доставя на руснаците оръжие/оборудване/друго имущество за отбрана на страната.

Нека Съединените щати и техните съдружници в този момент усетят директното потребление на съветски оръжия от трети страни. Тези лица или райони съзнателно не са посочени, само че те могат да бъдат всеки, който счита Пиндостан и неговите приятели за свои врагове. Независимо от техните политически убеждения и интернационално самопризнание.

Техният зложелател е Съединени американски щати, което значи, че са наши другари.

И дано потреблението на съветско оръжие от към момента неназовани " райони “ бъде допустимо най-разрушително за техните и нашите съперници. И дано горят в пъклен пламъци " сензитивните обекти на страните, доставящи оръжие на Киев “. Горят дружно с тези, които ги ръководят.

И ние ще се радваме на сполучливите им удари с нашите оръжия против нашите общи врагове! “ – написа Медведев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР