Вчера премиерът Бойко Борисов участва в тържество в София, по

...
Вчера премиерът Бойко Борисов участва в тържество в София, по
Коментари Харесай

Наша гордост! Бойко Борисов се снима с врачанския Рамбо и качи снимки в профила си /снимки/

Вчера министър председателят Бойко Борисов взе участие в празненство в София, по време на което бяха връчени на чиновници на Министерство на вътрешните работи от цялата страна 346 нови патрулни автомобила. Случайно или не, само че от близо 350 служители на реда, Борисов избра да беседва и да се снима единствено с шеф група „ Охрана на публичния ред “ в районното ръководство във Враца Детелин Донов, прочут с прякора си Рамбо. Така единствено седмица, откакто театралничи за фрагменти със Силвестър Сталоун, министър председателят се щракна и врачанския Рамбо.
Но в това няма нищо инцидентно. Детелин Донов от 18 години е чиновник на Министерство на вътрешните работи и сътрудниците са му дали този прякор поради безстрашните дейности в разнообразни спешни обстановки. Зад гърба той си има десетки сполучливи реализации и затова продължава пази с чест репутацията си на самоуверен служител на реда.
От през вчерашния ден той е още по-популярен измежду сътрудниците и колежките си, откакто самият Бойко Борисов качи в своя профил във фейсбук фотоси с врачанския Рамбо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР