Вчера пред блока ни е било ужас!, така започва разказа

...
Вчера пред блока ни е било ужас!, така започва разказа
Коментари Харесай

Ще се връща ли този човек да живее в блока ни?

" Вчера пред блока ни е било смут! ", по този начин стартира описа си съседка на IT експерта, запалил коли и личния си апартамент в софийския квартал " Младост " 4. Резултатът - обилни материални вреди по жилищите му, два автомобила изгорели като клечки, трети също обиден от пламъците. И доста стрес и суматоха за близките.

Мариела Нейкова показва, че всичко това е станало в пиков час, когато родителите прибират децата си от учебно заведение.

За благополучие няма потърпевши. Този път.

Впоследствие излиза наяве, че мъжът е имал персонални проблеми.

Нейкова задава и няколко доста уместни въпроса по отношение на този случай.

" Пита се, тоз човек след това ще се връща ли да живее в тоз блок и по какъв начин се реагира в такива обстановки и къде въобще би било задоволително да живее, в случай че рискът да направи още веднъж сходно действие още съществува? Дали на такива хора се постановат някакви наказания и нужната здравна помощ-психологическа, или лекуване от зависимости? Може ли да бъде превантивно избегнато сходно застрашяващо човешки животи действие и по какъв начин, откакто този човек е бил явно душевен неустойчив, конфликтен и е имал проблем с алкохола, за който се е знаело?

Не се изключва и приложимост на опиати. Сигурна съм, че съвсем във всеки жилищен квартал има десетки такива евентуално рискови за близките хорица, които рано или късно ги избива къде на домашно принуждение, къде на принуждение по пътищата, къде на зулуми и тормоз над комшиите и прочие. ", написа съседката.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР