Вчера потомците на убийците от народния съд се прегърнаха с

...
Вчера потомците на убийците от народния съд се прегърнаха с
Коментари Харесай

Патриотите: Недопустимо и неразбираемо е съглашателството между комунисти и демократи

Вчера потомците на убийците от националния съд се прегърнаха с потомците на жертвите и направиха национално изменничество в Екологичен потенциал в името на няколко гласа повече. Това е непоносимо! Това съобщи от името на ПГ „ Обединени патриоти “ депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди. Поводът беше резолюцията за България, призната от Екологичен потенциал нощес.

Патриотите считат, че полемиката за върховенството на закона, провокирана от няколко неправителствени организации се е трансформирала в естрада за агитация на цигански, ЛГБТИ права, гей бракове, Истанбулска спогодба, македонско малцинство и така нататък И са безапелационни, че това са "все тематики, които не стоят въобще в дневния ред на българското общество ".

"Това е скандално и неприемливо. И всичко това беше подкрепено с гласовете на, наричащите себе си, български евродепутати от Българска социалистическа партия и Демократична България. Ето това е действителното лице на тези партии ", реагираха още от Обединени патриоти.

"Недопустимо и неясно е съглашателството сред комунисти и демократи, които от жадност за власт, говорейки само за корупция - тежък проблем, с който се бори целият Европейски съюз, угодно позволяват да се отварят тематики, които изобщо не съществуват в дневния ред на българското общество. Какво общо имат с корупцията ромите, хомосексуалистите или несъществуващо македонско малцинство? ", се споделя още в декларацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР