Вчера получихме писмо от ЕС. България се явява приоритет и

...
Вчера получихме писмо от ЕС. България се явява приоритет и
Коментари Харесай

Петър Тодоров: ЕС ни дава 600 млн. за охрана на границата

" Вчера получихме писмо от Европейски Съюз. България се явява приоритет и ще бъдат отделени над 600 млн. евро за техническото застраховане на границата ", това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

" Министерство на вътрешните работи сега не работи единствено с показни акции. Прилагаме всички ограничения, които са ни позволени от закона. Акциите ще стават все по интензивни ", сподели той във връзка спецакциите на министерството против търговията с гласове. 

" Акциите не са свързани единствено с изборите, а и против битовата престъпност. Контингентът е съвсем еднакъв ", сподели още той. 

" Хартиената бюлетина усилва опцията за един килнат избор. Министерство на вътрешните работи е още по-амбицирана да предотврати това ", безапелационен бе Тодоров. 

" Казал съм на регионалните шефове даже при минимален сигнал за наш чиновник да се взимат ограничения ", разяснява той. 

" България е външна граница и като членки на Европейски Съюз имаме задължения да пазим границата. Министерство на вътрешните работи поставя големи старания. Проблемът не е единствено у нас, виждате, имаше случаи в Унгария, Италия. Само за 3 година имаме 170 хиляди недопуснати мигранти ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи във връзка казуса с незаконните мигранти. 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР