Вчера по време на специално събитие под наслов „Изправи се

...
Вчера по време на специално събитие под наслов „Изправи се
Коментари Харесай

Изправете се пред предизвикателството с новата серия Redmi Note 11

Вчера по време на особено събитие под наслов „ Изправи се пред предизвикването “ беше показана най-новата серия смарт телефони Redmi Note 11, както и няколко AIoT продуктa на Xiaomi – пречиствателят за въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro и роботипрахосмукачки - Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro и Mi Robot Vacuum-Mop 2.

Специален посетител на събитието беше Анджей Гладки, заместител общоприет управител на Xiaomi за района на Централна и Източна Европа, Прибалтика и Скандинавия. Кулминация на събитието бяха две 3D aрт съоръжения, които са рисувани на ръка в продължение на 5 дни особено за събитието. Те са позиционирани на етаж 2, до Playground в Paradise Center и до 27-ми феверуари са налични за всички.

Серията Redmi Note 11 включва общо 4 смарт телефона – Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 и Redmi Note 11S. Всеки от тях има характерности на равнище флагман, като по едно и също време с това са на налични цени. Смартфоните от Redmi сериите са най-популярните от портфолиото на Xiaomi и досега в международен мащаб има продадени над 240 000 000 броя.

Николай Нанков, Country manager на Xiaomi за България, показа: “Целта на Xiaomi е да дава отговор на упованията на феновeте ни и да прави новите технологии налични за всеки. Новата серия Redmi Note 11 е тъкмо такава – смарт телефоните фактически имат флагмански хаактеристики на екран, камера, батерия, процесор и дизайн, като по едно и също време с това са на налични цени в междинния клас. За българския пазар основните ни модели са Redmi Note 11 Pro 5G и Redmi Note 11. “

Redmi Note 11 Pro 5G е със моден дизайн, който с цветовете си придава на смарт телефоните напълно нов образ и чувство. Наличен е в Atlantic Blue, Graphite Gray и Star Blue. Моделът има ултраширок, макро и спомагателен датчик за дълбочина. 108МР съществена камера подсигурява зашеметяващи фотоси даже и при слаба светлина.

Ултраширокоъгълната камера пък разрешава да експериментирате с пространствата към Вас. Макро камерата ни потапя в един напълно нов свят на дребни елементи, които да разсънят кретивността.

Redmi Note 11 Pro 5G има 6.67-инчов Amoled диспей. Той има 120Hz периодичност на освежаване и най-бързата периодичност на дискретизация до момента - 360Hz, която Ви дава забележителна преднина при гейминг. Освен това, екранът е предпазен с с Corning Gorilla Glass 5. Този модел поддържа 5G, с помощта на което скоростта към този момент не е спънка. Технологията работи с 6nm развой, който нормално се среща единствено във водещите чипсети за смарт телефони, и разполага с високопроизводителен процесор - Snapdragon 695, осигуряващ бързо и безпрепятствено преживяване.

Налице е 67W турбо зареждане и батерия от 5000 mAh с над 2 дни живот на батерията. Само с 15 минути зареждане, батерията ще издържи през целия ден. Смартфонът идва в комплект с 67W зарядно, което може да зареди и други артикули като слушалки, таблети и преносими компютри. Redmi Note 11 Pro 5G дава повече от това, което се чака от телефон от междинен клас - двойни стерео спийкъри, жак за слушалки, NFC и доста други детайли.

Redmi Note 11 има 90Hz AMOLED екран и се предлага в следните цветове – Graphite Gray, Twilight Blue и Star Blue. Тук още веднъж имаме AMOLED екран, Full HD+ за кристално ясни елементи и периодичност на освежаване 90 Hz. Смартфонът разполага с гъвкава 50MP система с четири камери, която е идеална за правене на фотоси във всяка обстановка. А за още по-мощно преживяване, той разполага със Snapdragon 680 - мощен осемядрен процесор с 20% по-висока енергийна успеваемост спрямо последното потомство.

Батерията е 5000mAh с над 2 дни живот на батерията. Зарядното е 33W Pro и е включено в комплекта, като зарежда батерията с 26% по-бързо спрямо нормалното 33W. Redmi Note 11 обезпечава цялостно потапяне в аудио, видео или гейминг наличие, с помощта на система с двойни спийкъри - нещо, което постоянно липсва в телефоните в този ценови диапазон.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР