Вчера Пловдивския Окръжен съд е пуснал на свобода транспортния бос

...
Вчера Пловдивския Окръжен съд е пуснал на свобода транспортния бос
Коментари Харесай

МЕГЗ сияе! Рончев на свобода

Вчера Пловдивския Окръжен съд е пуснал на независимост транспортния необут Румен Рончев с парична гаранция от 5000лв.

Направени са признания и материалните вреди са изцяло възтановени . ” Стана ясно още, че Каканашева и Рончев са съдействали на следствието. А автомобилът Mercedes G class е добит от тях на обща стойност от 400 000лв. Делото е към своя край. 

От прокуратурата твърдо отхвърлиха против Каканашева да има повдигнато обвиняване за побой от ревнивост. “ Случаят е мощно медиен и по него има доста спекулации. Към момента към госпожа Каканашева няма повдигнати обвинявания ”. 

От следствения арест пък разясниха, че още през вчерашния ден към час след мярката Мегз е пристигнала с документи за платена гаранция и е отвела Рончев от ареста. Каканашева едвам сдържала страстите си. А от очите ѝ не спирали да текат сълзи от наслада. Служители на ареста разясняват, че двамата не можели да спрат да се целуват и прегръщат с часове пред ареста. 

Вчера Мегз пусна нова сбирка, само че в профилите ѝ няма никаква информация за обичания ѝ. Което е още по-странно дизайнерката не е правила никакви клипчета за новите си артикули или риалитито си. Явно двамата се любуват на свободата и любовта си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР