Вчера от "Атака" поиска оставката на Добрев като председател на

...
Вчера от "Атака" поиска оставката на Добрев като председател на
Коментари Харесай

Сидеров: Оставка на Делян Добрев, той е незаконен депутат

Вчера от "Атака " изиска оставката на Добрев като ръководител на енергийната комисия в Народно събрание поради изявлението му, че депутатите от партията хипотетично могат да бъдат сменени с тези на "Воля " . Той сподели това, откакто самият Сидеров атакува ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и вицепремиерите Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

„ Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентаризъм – народен представител в оставка. Той си подаде оставката, Конституционен съд сподели ясно, че тази оставка би трябвало да бъде призната, след което се вкопчи в Народното събрание и в този момент стои противозаконен депутат”, нападна още веднъж Сидеров тази заран в ефира на Нова телевизия и даже към този момент настоя Добрев да не е народен представител.

„ Като какъв се изрича? Ако е от името на ГЕРБ, управлението на ГЕРБ да удостовери неговите думи . Ако се изрича независимо, то тогава би трябвало да напусне Народното събрание, той няма право да се изрича за нещо, което е подписано като съдружно съглашение. А той размества партии. Не знам какво го движи този младеж. Ръководството на ГЕРБ би трябвало да вземе отношение”, сподели още водачът на "Атака ".

И бе безапелационен:

„ Изобщо не ме интересува какво счита Делян Добрев, той не е фактор ”, съобщи още Сидеров.

Той чака среща с управлението на ГЕРБ, с цел да изяснят проблема.

Сидеров даде образец за едно от търканията в ръководещата коалиция - Истанбулската спогодба, която партията му изрично отхвърля.

„ Ръководството на ГЕРБ си беше подготвило гласоподаване, което даже без нашите гласове, тази спогодба да мине. Слава Богу, водачът на ГЕРБ осъзна, че това не е добре за тях”, похвали той Бойко Борисов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР