Вчера органи на реда са задържали още двама крадци, вършуващи

...
Вчера органи на реда са задържали още двама крадци, вършуващи
Коментари Харесай

Внимание! Кражбите в област Враца продължават

Вчера органи на реда са задържали още двама крадци, вършуващи в област Враца, оповестиха от полицията. Напомняме Ви, че през вчерашния ден бяха хванати бандити, направили обири през този месец.

Серийни крадци вилнеят в село Галиче
.
За първата кражба е обявено през вчерашния ден сутринта от Т.Б. от село Михайлово. Пред униформените той обяснил, че отглеждал стадото си от 56 броя овце в ненаселен двор в рамките на обитаемото място от което е, в открита кошара с заслон. В четвъртък против петък мъжът забелязал неналичието на едно шиле от стадото, само че не съобщил навреме за това в полицията. На другият ден обаче, откакто изчезват още две животни от стадото, той подал сигнал в полицията в Козлодуй за осъществена кражба. Според думите на Т.Б. от кошарата е откраднато едно шиле – 40 кг. и две овце – локална порода. По случая е формирана кореспонденция.
Втората кражба е записана малко след 22.00 часа, когато Г.Т. от град Криводол, декларирал, че преди броени минути незнайно лице е направило кражба на велосипед от вкъщи му. От извършеното следствие е открито, че съпричастен към осъществената кражба е престъпно проявеното лице Б.И.М. на 32 години от село Динково. Велосипеда е конфискуван с протокол за непринудено предаване и върнат на притежателя, а крадецът е арестуван за период до 24 часа. По случая е формиран заявителски материал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР