Вчера онлайн потребителите заляха профила на Мегз с хейтърски изказвания.

...
Вчера онлайн потребителите заляха профила на Мегз с хейтърски изказвания.
Коментари Харесай

Мегз продължава със странните видеа

Вчера онлайн потребителите заляха профила на Мегз с хейтърски изявления.

Повод за милиони подигравателни мнения станаха лайв включванията на дизайнерката. Във видеата си тя се оплака, че колата ѝ е била ударена от камион.

Днес обаче продължи със странните си клипчета. В следващото такова тя разказа какъв "шок е получила ", когато тежкотоварната машина я е подпряла и разсъждава за цената на триумфа в България:

"Бях обезпокоена. Днес към този момент съм добре. Пих мощни хапчета, а по-късно отидох в банката. Там обаче припаднах. Час не знаех къде съм ", споделя тя, триейки сълзите си. Незнайно по какъв начин обаче брюнетката свърза инцидентният случай с огромна интрига, написа БЛИЦ.



"Важно е да видите цената на триумфа в България. Ето това е. Цялата мръсотия, целият стрес, задачите нерви, здравето ти - всичко. А след това хората споделят - тя е любовница, някой ѝ ги е дал. Ако вие желаете да имате моя живот - не приказвам за парите, жилищата, колите или да имаш всичко, което желаех, а приказвам за това, в случай че искаш да сбъдваш фантазиите си в тая страна, се случва ето това ", учудващо по какъв начин стигна до това заключение дизайнерката.

"След 5-6години ще съм измежду най-успелите у нас, само че да знаете, че в България се съумява по този начин. Това беше един от сложните моменти в живота ми ", показа още Мегз.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР