Вчера около 8.30 сутринта е станала жестока катастрофа с ранени

...
Вчера около 8.30 сутринта е станала жестока катастрофа с ранени
Коментари Харесай

Жестока катастрофа на пътя за Козлодуй по чудо се размина без жертви

Вчера към 8.30 сутринта е станала жестока злополука с ранени на пътя в посока от село Ковачица за Козлодуй, оповестиха от полицията в Монтана. Неправоспособният водач на „ Рено 19 “ с бургаска регистрация карал с висока скорост, когато изгубил надзор над кормилото, напуснал пътното платно и отсякъл две дървета. Автомобилът е сплескан до неразбираемост, споделиха от полицията.
Ранена е пътничката на предната дясна седалка - на 41 годишна от село Ковачица. Тя била заклещена в колата и се наложило да бъде извадена от пристигналите на място пожарникари, които разрязали ламарините, с цел да я освободят. Пострадалата е със счупени ребра и е настанена в реанимацията в Лом. Оставена е за наблюдаване и е без заплаха за живота, прецизираха от полицията. В автомобила са пътували още 18-годишно момче от село Долни Цибър и 19-годишно момиче от село Ковачица. Те съумели да се измъкнат сами от смачканата кола. Двамата са прегледани и при тях не са открити фрактури. Момичето е настанено под наблюдаване в болничното заведение в Лом, а момчето е освободено.
Шофьорът отказал да бъде тестван с дрегер за приложимост на алкохол. Издаден му е ваучър за здравно проучване, който е отказал да получи и да даде кръвна проба. Екип на „ Специализирани оперативни действия “ е транспортирал смачкания автомобил до двора на районното ръководство в Лом. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Степента на пострадванията на пасажерите и повода за случая са в развой на изясняване. На лидера са формирани 4 акта по Закона за придвижване по пътищата, работата по случая продължава.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР