Вчера около 4.30 часа във Второ РУ Плевен е подаден

...
Вчера около 4.30 часа във Второ РУ Плевен е подаден
Коментари Харесай

Пиян и гол поляк замерва с чорапи полицаи в Плевенско

Вчера към 4.30 часа във Второ районно управление (на МВР) Плевен е подаден сигнал от 26-годишен охранител към увеселително заведение в Плевен. Служителят е потърсил подпомагане от полицията за трима гости, които отказали да си платят сметката. След като били изведени във фоайето на входа, единият почнал да се съблича и да крещи.
При идване на място служителите на реда откриват, че лицето се е съблякло по долни дрехи и вика и крещи на неясен език, след което си събува чорапите и ги хвърля, викайки и крещейки по полицейските чиновници. Спътниците му стояли встрани. Установена е самоличността на съблечения – 38-годишен, както и на другите двама – 35-годишен и 27-годишен, и тримата с полски генезис, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.
Задържани са за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Образувано е бързо произвеждане по чл.325, ал.1 от Наказателен кодекс. Уведомен е прокурор. Продължава работата проверяващ служител на реда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР