Вчера около 19:00 ч., е получен сигнал, че по общински

...
Вчера около 19:00 ч., е получен сигнал, че по общински
Коментари Харесай

Осем ранени по пътищата във Варна и региона от петък до неделя, един е с опасност за живота

Вчера към 19:00 ч., е получен сигнал, че по общински път за КК „ Камчия “, на разклона за к-с „ Романтика “ е зародило произшествие. На място е открито, че 44-годишен лидер на „ ДЕУ “ не стопира на " СТОП! ", лишава преимуществото на „ Ауди “.

Вследствие на произшествието пасажерите в  „ ДЕУ “ - 10-годишно момиче е получило травми на седалище, лява подбедрица и лакът, 62-годишна жена е получила травма на глава. Оказана им е здравна помощ в болница и са ориентирани за домашно лекуване.

По-рано, към 12:30 ч., по ул. „ Прилеп “ във Варна, на влажен асфалт, 46-годишен лидер на " Фолксваген Голф " губи надзор над автомобила и се блъска в дърво вляво по посока на придвижването. Вследствие на удара 45-годишна жена е с травми на гръден панер и дясна ръка, лидера е с травма на длан и лице. 9-годишно момиче, което също е пътувало в колата, е прегледано, не са открити травми и контузии, детето е било в положение на стрес и нерешителност. Оказана им е здравна помощ и са ориентирани за домашно лекуване.

Пак през вчерашния ден, към 06:40 ч., е получен сигнал че по пътя с. Синдел – с. Аврен 52-годишен лидер на автомобил АРО, на прав сектор от пътя, е изгубил надзор над автомобила и се е блъснал в крайпътно дърво. В болница е открито, че е получил фрактура на 4 ребра, фрактура на дясна предмишница и е с кръвоизлив в коремна област. Пострадалият е опериран по неотложност и настанен в болничното заведение с заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В събота по третокласен път от гр. Долни чифлик – с. Горен чифлик 45-годишен лидер на „ Мерцедес Спринтер “ при нахлуване в ляв завой губи ръководство над автомобила, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска странично в камион„ ИФА “, след което се завърта и се прекатурва вляво отвън пътя, в крайпътна канавка. Вследствие на произшествието 31-годишен пасажер е с травми на гръден панер и десен крайник, 19-годишна госпожица е с контузна рана на дясна ръка, оказана им е здравна помощ в болница и са ориентирани за домашно лекуване.

В петък по пътя Варна – Добрич, в сектора преди с. Новаково, 28-годишен лидер на " Форд Фокус ", губи надзор над автомобила и се прекатурва вляво от пътното платно. В болница са открити фрактура на нос и травми на глава и лумбална област, оказана му е здравна помощ и е ориентиран за домашно лекуване.

По-рано същия ден, към 07:45 ч. по бул. „ Цар Освободител “, против бл. 131 в посока центъра на Варна, неустановено досега транспортно средство  застига и блъска попътно движещ се 50-годишен велосипедист, който пада на платното за придвижване. В болница е открито, че е получил фрактури на китка и ляво рамо, оказана му е здравна помощ и е ориентиран за домашно лекуване. Работата по установяването на автомобила, което е напуснало произшествието, продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР