Вчера около 17:00 часа в ОДЧ на ОДМВР Монтана от

...
Вчера около 17:00 часа в ОДЧ на ОДМВР Монтана от
Коментари Харесай

Гореща неделя в Монтанско: стрелят с пушка по дете, жена е набита с дърво и шофьор на 3,37 промила

Вчера към 17:00 часа в ОДЧ на ОДМВР Монтана от МБАЛ „ Д-р Стамен Илиев “ е подаден сигнал за признато дете с рана в региона на рамото от създаден изстрел с огнестрелно оръжие. От осъществената инспекция е открито, че към 15:30 ч. в центъра на село Черни връх, обл. Монтана незнаен причинител е предизвикал телесна щета на 9 година гражданин на с. Якимово, обл. Монтана. Извършена е хирургична намеса, при която е изваден проектил от въздушна пушка, и детето е настанено в болничното заведение, без заплаха за живота. С протокол за разпит на очевидец е формирано досъдебно произвеждане по смисъла на член 129, алинея 1 от Наказателен кодекс. Работата по изясняване на  случая  продължава в районно управление (на МВР) – Лом.

Час по-късно през вчерашния ден към 18:04 ч. в ОДЧ при ОДМВР Монтана е получен сигнал от ЦСМП Монтана за жена, призната с контузии в резултат на нанесен й побой. Сформирана е ДОГ и е разпитана потърпевшата 44 година жителка на града. Тя декларира, че на на същия ден в село Студено буче, обл. Монтана й е нанесен побой от лицето, с което живее на адреса на фамилни начала – 50 година гражданин на с. Студено буче, като същият я е удрял в главата и тялото с дърво и я е заплашил с ликвидиране. Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) Монтана за осъществено закононарушение по член 144, алинея 3 вр. с алинея 1 от Наказателен кодекс. Пострадалата е настанена хирургично поделение с рана на веждата на ляво око, синини по тялото и лицето и диагноза „ комоцио “. Извършителят е открит от чиновници на У „ Огоста “ при районно управление (на МВР) Монтана и е арестуван по ЗМВР за период до 24 часа. Докладвано на дежурен прокурор от Търговско отделение Лом при Районна прокуратура – Монтана. Работата продължава районно управление (на МВР) – Монтана.

За похлупак нощес към 21:25 ч.,  чиновници на бранш „ Политическа партия “ при ОДМВР – Монтана стопират за инспекция лек автомобил Фолксваген Голф, с лидер 37 година гражданин на село Винище. При осъществената проба с техническо средство „ Алкотест дрегер 7510 “ е открита централизация 3,37 на хиляда алкохол в издишания от лидера въздух. Съставен му е АУАН и е публикуван ваучър за проучване. Същият се съгласява с показанието на уреда и отхвърля да даде кръвна проба. По случая е формирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 343б, алинея 1 от Наказателен кодекс. Задържан е за период до 24 часа в помещение за задържане при районно управление (на МВР) – Монтана и работата по случая продължава.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР