Вчера около 14:00 часа, на пътя Тервел – Айтос, в

...
Вчера около 14:00 часа, на пътя Тервел – Айтос, в
Коментари Харесай

Седем души са ранени във Варна и областта в края на миналата седмица

Вчера към 14:00 часа, на пътя Тервел – Айтос, в посока гр. Айтос, след излизане от тунел преди с. Комунари, лидерът на камион «Скания» Х.К. (32 г.) от Бургас не обезпечава задоволително странично разстояние, навлиза отчасти в лентата за насрещно придвижване и блъска«Сеат», който се движи там.

Вследствие на случая са потърпевши трима души – пасажери от лекия автомобил на възраст 22 година, 23 година и 25 година Мъж (23 г.) и жена (22 г.) са настанени в болнично заведение с разнообразни контузии, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане, оповестяват от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Предната вечер, към 20:35 часа, на пътя Оброчище – Варна, на разклона за с. Каменар,водачът на «Ауди» Ф.Н. (28 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена при десен завой, губи надзор и излиза в равнища отвън пътя. Вследствие на случая 23-годишна жена от автомобила получава травма на разположение, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

В петък към 12:20 часа, на бул. «Христо Смирненски», малолетен лидер на мотоциклет «Хонда» от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор и се блъска в бордюр и пада в разграничителната линия сред двете пътни платна. Вследствие на случая момчето получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Същият ден, към 18:45 часа, в гр. Варна, на бул. «Трети март», лидерът на «БМВ» С.А. (25 г.) от Варна, по време на придвижване, не пропуща и блъска малолетен пешеходец, който пресича платното за придвижване на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая момчето получава голям брой контузни пострадвания и комоцио, прегледано е и настанено за наблюдаване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота.

Пак в петък, към 21:30 часа, от дежурен доктор в болнично заведение, е получен сигнал за мъж, постъпил за лекуване с контузии от пътно произшествие. След извършени процесуално – следствени дейности е открито, че произшествието е зародило към 18:00 часа на ул. «Верещагин» в гр. Варна. При осъществяване на маневра за ляв завой, лидерът на незнайно все още транспортно средство не пропуща и блъска велосипедист. След случая, лидерът на МПС откарва велосипедистът на посочен от него адрес, без да бъдат известени органите на реда. По-късно 65-годишният мъж търси лекарска помощ. Вследствие на случая той е получил фрактура на шийката на дясната бедрена кост, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР