Вчера, около 12:50 часа, на бул. «Христо Ботев», водачът на

...
Вчера, около 12:50 часа, на бул. «Христо Ботев», водачът на
Коментари Харесай

Войната на пътя във Варна: Кола мина през крака на дете и избяга, трима пострадаха заради бясно каране

Вчера, към 12:50 часа, на бул. «Христо Ботев», лидерът на непостоянен все още автомобил е минал през ходилото на дете, пресичащо пътното платно. Вследствие на случая момченцето получава травма на крайник.

Детето е прегледано и освободено за домашно лекуване, без заплаха за живота, прецизираха от полицията.

Пак през вчерашния ден, към 09:50 часа, на пътя Бургас – Варна, на към 300 м след разклона за с. Старо Оряхово, лидерът на «Пежо» А.В. (41 г.) от с. Староселци, заради придвижване с несъобразена скорост по отношение на пътната конюнктура, губи надзор, излиза отвън платното за придвижване и се прекатурва. Вследствие на случая мъжът получава фрактура на два шийни прешлена, прегледан е и настанен за наблюдаване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота.

По-късно, към 10:25 часа, край курорта Св. Св. Константин и Елена, лидерът на мотопед «Априлиа» Я.Я. (69 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост при десен завой, губи надзор и се блъска в бордюр. Вследствие на случая мъжът получава травма на глава, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Вчера вечерта, към 22:50 часа, във Варна, на бул. «Трети март», лидерът на «Опел» К.Г. (26 г.) от Сливен, заради придвижване с несъобразена скорост се блъска в електрически дирек вляво по посоката си на придвижване. Вследствие на случая мъжът получава фрактура на лява ключица, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР