Вчера около 11:50 часа, на кръстовището за с. Въглен, водачката

...
Вчера около 11:50 часа, на кръстовището за с. Въглен, водачката
Коментари Харесай

Шофьорка оцеля след тежък сблъсък край Въглен, но спътниците ѝ са ранени


Вчера към 11:50 часа, на кръстовището за с. Въглен, лидерката на «Киа» Р.Ц. (38 г.) от Добрич навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска в товарен Мерцедес». Вследствие на случая са постарадали двама пасажери от лекия автомобил.

Жената (58 г.) е настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна» с фрактура на ребра и лумбален прешлен, а мъж (43 г.) е получил фрактура на длан и травма на груден панер, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Пак през вчерашния ден, към 11:00 часа, в гр. Варна, на бул. «Чаталджа», по време на придвижването на «Мерцедес» с лидер П.Б. (28 г.), локален гражданин, жена ненадейно излиза сред паркирали автомобилии се блъска в страничната му част и пада. Вследствие на случая 75-годишната жена получава фрактури на китките и контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По-късно, към 16:20 часа, в гр. Варна, на ул. «Атанас МОсков», лидерката на «Рено» Б.Т. (43 г.) от Варна, при излизане от ул. «Перла», не пропуща и лишава преимуществото на мотоциклет «Ямаха», чиито лидер внезапно употребява спирачки, губи надзор над МПС и пада на пътното платно. Вследствие на случая 24-годишният мъж получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР