Вчера около 11.35 ч. служители на Първо РУ получили сигнал

...
Вчера около 11.35 ч. служители на Първо РУ получили сигнал
Коментари Харесай

Полицаи пострадаха при опит да арестуват рецидивист, който се е опитвал да открадне автомобил

Вчера към 11.35 ч. чиновници на Първо районно управление (на МВР) получили сигнал за мъж, който се пробва да отвори паркиран автомобил. При идването на униформените на мястото те открили мъж - очевидно под въздействие на упойващи субстанции, който държал в ръката си дървена дъска.

По първична информация същият не се подчинил на разпореждането им да остане на място и побегнал. Полицаите пробвали да го спрат с електроди, само че мъжът се откъснал и траял бягството си. Тогава чиновниците на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца.

При задържането на нарушителя полицейските чиновници използвали и физическа мощ. В разследване на битката единият служител на реда е с пострадвания, а сътрудника му е със пръсване на дясна ръка.

Вече е открита самоличността на причинителя. Той е от Провадия, прочут на Министерство на вътрешните работи, осъждан за взломни обири, наркозависим. Към момента е настанен в профилирано болнично заведение.

При обиск след задържането му у причинителя е намерено пакетче с кристалообразно вещество. Установен е и един автомобил в региона, взломен от същия мъж.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и събраните материали са предадени на Окръжна прокуратура-Варна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР